STARE WAZE

Waze on moto

Etichetat: 

 • Acest subiect are 2 răspunsuri, 3 voci și a fost actualizat ultima dată acum 4 ani de spookyx.
Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1302
  Anonim
  Inactiv

  Salutare,
  Sunt nou pe forum și nu știu dacă problemele menționate de mine vor putea fi soluționate de către voi sau de cei care se ocupă de modificările din aplicație, și anume:
  – nu există posibilitatea de alege tipul de autovehicul pe care îl conduci, în cazul meu, fiind motociclist, pot să mă strecor mai repede prin ambuteiaje și blocaje, deci datele trimise de mine nu reflectă realitatea, poate nu ar trebui luate în calcul sau doar pentru cei cu aceeași tip de autovehicul ca mine,
  – eu fiind motociclist, nu pot să adaug un raport în mișcare, va trebuie să mă opresc, de multe ori mă opresc după ce trec de poliție și vreau să adaug raportul cu 100, 200 m mai în spate, la fel nu se poate asta, am observat și la cei cu mașina că de multe ori adaugă un raport după câteva 100 m sau atunci când stau la semafor, deci nici aici nu prea se reflectă realitatea, poate ar fi bine de introdus o opțiune de 50, 100, 200 m mai în spate pe ruta pe care ai venit pentru a putea raporta cât mai exact.
  Mulțumesc și sper că nu am supărat pe nimeni.

  #1340
  Anonim
  Inactiv

  In ceea ce priveste raportarea, nu trebuie sa opresti. cand apesi butonul din dreapta sa selectezi actiunea, el retine pozitia in care esti tu in acel moment. Nimeni nu opreste sa semnalizeze o groapa sau altele.

  #1347
  spookyx
  Keymaster

  Waze nu a fost creat pentru a fi folosit de motocicliști, deci, nu se adresează motocicliștilor.

  Waze are suport doar pentru mașinile normale (private) și mașinile taxi (pentru care sunt străzi special desemnate pe hartă pe care ei pot accede).

  Iar cât privește datele de trafic transmise de tine, Waze funcționează cam așa:
  dacă ești singurul wazer pe drum, evident, le va lua în calcul.
  dacă sunt mai mulți, va ignora datele tale crezând că „păcălești” traficul. La fel face și cu cei care merg pe linia de tramvai mai rapid decât restul, îi va ignora.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Forumul ‘Discuții Generale’ este închis pentru noi subiecte și răspunsuri.