STARE WAZE

Rapoarte permanente: gropile – utilizatori de încredere

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1213
  spookyx
  Keymaster

  În urma discuțiilor și solicitărilor avute în trecut referitor la raportarea gropilor de către utilizatori și preluarea acestora și repostarea pentru o perioadă de timp mai lungă (30 zile), am creat posibilitatea ca aceste gropi să fie preluate automat pe baza unei liste de utilizatori de încredere (trusted users).

  În acest sens am creat un formular prin care voi puteți să vă adăugați numele de utilizator într-o listă de utilizatori de încredere:
  http://goo.gl/forms/uVlzUE6HSV

  Pe baza acestei liste WazeBotRo va prelua automat rapoartele voastre (de gropi) și le va republica automat pentru 30 zile.

  VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE.

  Utilizatorii de încredere ce vor fi depistați că abuzează de acest serviciu și nu respectă termenii și condițiile de utilizare a acestui serviciu, vor fi scoși de pe această listă fără o notificare în prealabil.

  #1476
  Anonim
  Inactiv

  salut,
  sunt in lista de incredere din 2015 (si am trusted 1), dar gropile semnalate de mine dispar dupa 3 ore…
  nashpa!

  #1477
  spookyx
  Keymaster

  [quote quote=1476]salut,
  sunt in lista de incredere din 2015 (si am trusted 1), dar gropile semnalate de mine dispar dupa 3 ore…
  nashpa!

  [/quote]

  ești sigur că dispar toate? dacă o groapă raportate este infirmată de ceilalți utilizatori, ajunge să dispară „prematur” și atunci sistemul nu o mai preia. o să verific.

  am luat în considerarea ajustarea mecanismului astfel încât să fie condiția puțin mai relaxată. prin alte cuvinte există un timp minim de viață pe care îl verific pentru ca raportul să fie preluat. în funcție de rangul utilizatorului de încredere, cu cât rangul e mai mare, cu atât timpul minim de viață necesar este mai mic. verific și revin cu detalii că nici eu nu mai știu exact timpii.

  #1478
  Anonim
  Inactiv

  pe drumul spre servici raportez o giga groapa aflata in intersectia bulevardul milcov/strda naruja (in spatele Carrefour Galati)
  in fiece dimineata raportul nu mai e…
  daca vreun debil mintal o infirma, spune-mi si mie…

  #1492
  Anonim
  Inactiv

  Aceiaşi problemă şi la mine,gropi raportate cu 6 mulţumiri nu stau in picioare mai mult de 3 ore.Sunt in lista albă,nu ştiu care ar fi problema,niciodată nu am raportat aiurea…

  #1494
  spookyx
  Keymaster

  Cauza pentru care rapoartele nu rămân este că ele sunt infirmate de ceilalți utilizatori.

  Am operat niște modificări acum o săptămână și am scăzut condițiile necesare pentru a prelua un raport de la un utilizator de încredere.

  Dacă ați fi avut numele de utilizator la profil, aș fi putut să vă caut în jurnale și să vă spun cam care a fost motivul pentru care nu a apărut.

  #1495
  Anonim
  Inactiv

  Nume utilizator:spelluultra.Culmea e că am raportat o groapă enormă in Braşov acum câteva zile de vreo 4-5 ori şi in unul din rapoarte am şi specificat banda pe care se află obstacolul,groapa a mai fost raportată şi de alţi wazeri şi degeaba…Mie nu imi pare rău că nu rămâne postarea mea,îmi pare rău de suspensiile ce ar putea fi salvate.Mulţumesc de implicare şi săptămână bună tuturor!

  #1540
  spookyx
  Keymaster

  Verifici dacă ești pe lista utilizatori de încredere pentru gropi permanent aici:
  http://waze.ro/trustedusers.php

  Văd că ești, altfel, dacă utilizatorii nu elimină rapoartele, ele nu au de ce să dispară

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
 • Forumul „Discuții Generale” este închis pentru subiecte și răspunsuri noi.