STARE WAZE

Notificari audio waze prin sistem multimedia

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1504
  Anonim
  Inactiv

  Ca multi dintre voi, obisnuiesc sa ascult un post de radio atunci cand conduc. Ma confrunt insa cu urmatoarea dilema/problema:
  – In masina am un sistem multimedia Sony DSX-A400BT.
  – Versiunea de iOS a WAZE, conectata prin conexiunea Bluetooth a telefonului, are facilitatea de a intrerupe radioul si de a transmite notificarile audio, atunci cand sistemul multimedia este setat pe intrarea ,,Tuner”.
  – Versiunea de ANDROID a WAZE, testat cu 2 telefoane modele diferite si o tableta, nu transmite notificările audio in acest mod. Nu are aceasta facilitate ?!?!
  Initial am crezut ca e ceva cu setarile sistemului multimedia sau ale primului telefon cu care am testat, un Huawei P 10. De aceea am mai testat cu celalalt telefon (AllView P5 Pro) si tableta (Samsung TAB 3). Nicio diferenta, comportamentul aplicatiei a fost identic, Waze a fost mut in toate cazurile.
  De mentionat ca setarile sistemului multimedia au fost aceleasi si cand am testat cu iPhone si cu echipamentele cu Android.
  In schimb, daca pe sistemul multimedia setez ca intrare ,,BT-Audio”, notificarile de pe telefoanele si tableta cu android se aud.
  Singura diferenta pe care am observat-o a fost ca pe versiunea iOS a Waze, inainte de mesajul audio propriu-zis, se mai aud 2 beep-uri, lucru care nu se intampla in cazul versiunii de android! Acest fapt l-am remarcat si in cazul utilizarii unei alte aplicatii de navigatie, instalata pe Huawei P 10 si care functioneaza perfect: intrerupe radioul, se aud cele 2 beep-uri si transmite notificarile audio, atunci cand sistemul multimedia este setat pe intrarea ,,Tuner”. Ce concluzie sa trag de aici? Sa difere modul in care cele doua variante de waze ( pt iOS si android) transmit prin Bluetooth?? Este un bug al versiunii de android?
  Intr-un final, dar nu in cele din urma, metionez si ca ma sters cache-ul, datele, si chiar am reinstalat waze-ul…doar o data 🙂 .
  Ca utilizator fidel de Waze, astept sugestiile sau solutiile voastre, multumesc anticipat!

  #1539
  spookyx
  Keymaster

  Salut… nu am nicio sugestie.

  Cel mai bine e să raportezi / întrebi direct la Waze.
  https://support.google.com/waze/answer/6276841?hl=en

  Cu ultima versiune se comportă la fel?

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Forumul „Discuții Generale” este închis pentru subiecte și răspunsuri noi.