STARE WAZE

Intrebari (rezolutie, stopuri, traseu customizat)

 • Acest subiect are 3 răspunsuri, 3 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 4 ani, 7 luni de Anonim.
Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1592
  Anonim
  Inactiv

  Buna ziua!

  1. Folosesc Waze pe o oglinda intelingenta, cu ANdroid 5.1. (link) si are o rezolutie a ecranului destul de speciala. NU stiu excat cat e, insa stiu ca uneori cand vreau sa raportez ceva (de exemplu vreme rea), nu pot sa vad optiunile de vreme, deoarece sunt foarte jos, mai jos decat limita inferioara a ecranului. IN rest, se dimensioneaza destul de bine. Se poate face ceva in acest sens?

  2. Vreau sa navighez de la orasul A la orasul B. Fiind mai multe rute, vreau sa aleg ruta prin orasul C. Deci traseul va fi A-C-B. Am inteles ca pot sa fac asta, adaugand un stop. Bun.
  Am adaugat stop in orasul C. Dat fiind ca eu nu vreau sa intru in oras (si apropo, de obicei waze adauuga stop-ul in centrul orasului, desi eu vreu sa merg pe centura), trec pe langa si merg mai departe. Cum pot sterge acel stop, repede? Deoarece Waze imi ofera varinate sa ma intorc inapoi, sa ajung in acel stop?

  3. Va exista vreodata posbilitatea ca sa se adauge mai multe stopuri? Ca in Google Maps?

  4. Vreau sa merg pe un traseu customizat de mine. Cum as putea face asta? Cel mai simplu ar fi daca as adauga mai multe stopuri…

  5. Cum pot sa scap de fereastra aia mica „Car info”? Desi am dat click, si am selectat tipul autovehiculului, tot nu dispare…

  6. Cand previzualizez o ruta, aceasta are mai putini km, decat atunci cand dau „Go”. De ce?
  Multumesc

  #1595
  spookyx
  Keymaster

  Salut

  1. din păcate nu ai ce face.

  2. punctul intermediar nu poate fi la modul la care zici tu, decât precis. recomandarea e ca atunci când te aproprii de orașul unde e punctul intermediar să refaci ruta direct spre destinație. poți da la rute alternative și dacă ai noroc poate ruta ta trece prin orașul dorit.

  3. nu există posibilitatea de a pune mai multe opriri pe traseu.

  4. doar cu puncte intermediare sau dacă găsești ruta dorită la rute alternative… altfel, care ar fi scopul lui waze? să te ducă pe unde consideră mai rapid. acum e decizia ta dacă preferi să o iei prin altă parte. dar dacă tu ai opriri programate, nu prea poți altfel decât o oprire la un moment dat, maxim.

  5. nu poți scăpa de car info decât dacă ai o rută stabilită.

  #1596
  Anonim
  Inactiv

  si punctul 6? 🙂

  #1604
  Anonim
  Inactiv

  Buna! Si eu folosesc Waze, dar sunt in cautare de garsoniere de inchiriat Bucuresti si nu prea gasesc. Tot caut pe site-uri si ma duc la agentii( normal ca folosesc Waze ca sa le gasesc pe fiecare) . E buna aplicatia, dar am fost la toate agentiile si am cautat pe multe site-uri si inca nu am gasit ceea ce vautam. M-ar putea ajuta, va rog eu mult? Multumesc si raman datoare!

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Forumul „Waze pentru Android” este închis pentru subiecte și răspunsuri noi.