STARE WAZE

MEGA MAPRAID: Cel mai mare eveniment online de editare a hărților Waze

MegaMapRaid

Waze pregătește cel mai mare eveniment online de editare a hărții într-o anumită regiune. Mii de editori din întreaga lume își vor uni forțele pentru cel mai mare MapRaid din istorie.

MapRaid sunt acțiuni promovate de Waze prin care utilizatori din întreaga lume sunt invitați să își alăture forțele în a edita o zonă aleasă de Waze pentru a îmbunătăți harta, a completa străzile lipsă, de a îmbunătăți conexiunile, de a modera locuri, crea locuri noi.

MapRaid-urile sunt și o metodă foarte bună ca editorii noi să învețe să editeze, să acumuleze puncte. Editorii noi sunt limitați în a edita doar zonele în care au condus în ultimele 3 luni. Aceste evenimente le vor da ocazia ca ei să se afirme, să acumuleze puncte și să învețe tainele editării hărții Waze.

Așadar, utilizatori ai Waze, editori de hărți din toate colțurile țării, participați la cel mai mare eveniment de editare de hărți MapRaid organizat vreodată de Waze.

Zona de editare este una SECRETĂ, dar fiecare dintre voi va avea drepturi de editare în zona respectivă! Toți editorii vor edita în aceeași zonă!

Dacă ești interesat, completează acest formular online și pregătește-te de editare. Până la startul evenimentului, poți să te documentezi despre editarea hărților pentru a stăpâni minimul necesar. Poți începe chiar cu ghidul de editare a hărții Waze din România.

Când va avea loc evenimentul? La începutul lunii Martie!

Cât va dura acest eveniment? 99 de ore! Crezi că poți edita în continuu 99 de ore? Acum poți demonstra dacă ești în stare!

Cine poate participa? ORICINE poate participa!

Câți editori vor fi conectați? Se așteaptă să fie peste 999 de utilizatori!

Cu acest eveniment Waze își va testa propriile limite și capacitatea de a funcționa și edita simultan harta într-o zonă relativ restrânsă.

Pont: Cu siguranță veți edita zone din alte țări, o regiune destul de săracă în drumuri sau poate chiar cu lipse majore. S-ar putea să fie chiar pe un alt continent!

Vezi de asemenea

Cât internet consumă Waze?

Probabil una din cele mai întâlnite întrebări în rândul noilor utilizatori sau celor care vor …

2 comentarii

  1. CiorbaDeBurta

    „Editorii noi sunt limitați în a edita doar zonele în care au condus în ultimele 3 luni.”

    „Pont: Cu siguranță veți edita zone din alte țări, o regiune destul de săracă în drumuri sau poate chiar cu lipse majore. S-ar putea să fie chiar pe un alt continent!”

    Cum se impaca cele doua declaratii de mai sus?

    • Evident, în momentul în care vă înscrieți în MapRaid, veți primi drepturi de editare pe o zonă care, așa cum am zis, e încă secretă, în același mod cum se atribuie zone de administrare editorilor (Area Managers), doar că pentru MapRaid vor fi temporare.