STARE WAZE

Actualizare hartă Waze, 23 septembrie 2014

harta-romania2Harta Waze a fost actualizată cu modificările hărții de până la 22 septembrie 2014, ora 22:00.

Drumuri naționale cu circulația întreruptă: 

  • DN10 (Buzău – Brașov), în dreptul localității Siriu (jud. Buzău) din cauza alunecărilor de teren; Incepand cu data de 16.09.2014, ora 18:00, pe DN 10 circulația este deschisa pe o singura banda astfel: în intervalele orare 06:30 – 08:30; 12:00 – 14:00; 18:00 – 20:00, circulația este deschisa pe o singura banda in mod controlat. Precizam ca limita de viteza este de 10 km/h iar circulația rutiera se desfășoară restricționat pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone.
  • DN57 (Orșova – Moldova Nouă), în apropierea localității Svinița (jud. Mehedinți) din cauza unui podeț rupt;
  • DN66 (Tg. Jiu – Petroșani),  de luni până vineri , în intervalul orar 07:00 – 12:00 si 14:00 – 19:30 pentru lucrări modernizare drum;
  • DN67C (între Rânca, jud. GORJ și limita județelor Vâlcea/Alba) pentru lucrări modernizare drum
  • DN7A (Voineasa, jud VÂLCEA – Petroșani, jud. HUNEDOARA) în dreptul localității Jieț (jud. Hunedoara), din cauza alunecărilor de teren

Waze: navigație GPS GRATUITĂ pentru Smartphone-ul tău cu trafic în timp real, alerte rutiere furnizate de comunitate (ambuteiaje, radare, poliție, accidente drumuri în lucru, pericole pe șosea, drumuri închise), găsești cel mai bun preț la benzină/motorină, socializezi cu ceilalți șoferi din trafic și prieteni de pe Facebook, integrare cu evenimentele de pe Facebook și cele din Calendarul telefonului tău. Aplicația Waze este disponibilă gratuit pentru telefoanele ce rulează Android, iOS (iPhone) și Windows Phone 8.

Harta se actualizează automat de către aplicația Waze, dar, dacă doriți să forțați actualizarea hărții accesați Meniul Principal – Setări – Avansat – Transfer date – Reîmprospătează harta din zona mea. Și tu poți ajuta la îmbunătățirea hărții și a navetei tuturor din zona ta.

Harta Waze a fost creată și este actualizată în mod constant de utilizatori ai aplicației Waze care au ales să se implice mai mult. Dacă constați lipsa unor drumuri, probleme cu harta, le poți semnala direct din aplicație, din meniul de raportare – Probleme hartă – sau poți intra chiar tu pe Editorul de Hartă Waze (WME – Waze Map Editor). Înainte de începerea editării te rugăm să consulți ghidul editare a hărților disponibil pe acest site, paginile de wiki și forumul dedicat utilizatorilor de Waze din România, precum și pe pagina Waze România de pe Facebook sau grupul de discuții tot de pe Facebook.

Vezi de asemenea

Actualizare hartă Waze [19 mai 2015] – actualizările zilnice întrerupte

Harta Waze a fost actualizată pe data de 22 mai și cuprinde modificările aduse hărții …