STARE WAZE

Actualizare hartă Waze [19 mai 2015] – actualizările zilnice întrerupte

requestForm

Harta Waze a fost actualizată pe data de 22 mai și cuprinde modificările aduse hărții până la 19 mai 2015, orele 15:00. 

Procesul de actualizare zilnică a hărții a fost întrerupt în 20 mai când a fost detectată o problemă ce afectează și calcularea și actualizarea punctelor, clasamentului, istoricului de deplasări și altele. Echipa de infrastructură a Waze lucrează la remedierea problemei astfel încât să se revină la actualizările zilnice.

Harta se actualizează automat de către aplicația Waze. Totuși, e posibil ca aplicația să păstreze în cache anumite bucăți din harta veche iar modificările aduse hărții să nu fie vizibile în aplicație, fapt ce necesită forțarea reîncărcarea hărții. Totuși, rutele Waze sunt calculate de server și vor folosi întotdeauna cele mai noi actualizări de rute.dar, dacă doriți să forțați actualizarea hărții accesați Meniul Principal – Setări – Avansat – Transfer date – Reîmprospătează harta din zona mea. Și tu poți ajuta la îmbunătățirea hărții și a navetei tuturor din zona ta.

Waze: navigație GPS GRATUITĂ pentru Smartphone-ul tău cu trafic în timp real, alerte rutiere furnizate de comunitate (ambuteiaje, radare, poliție, accidente drumuri în lucru, pericole pe șosea, drumuri închise), găsești cel mai bun preț la benzină/motorină, socializezi cu ceilalți șoferi din trafic și prieteni de pe Facebook, integrare cu evenimentele de pe Facebook și cele din Calendarul telefonului tău. Aplicația Waze este disponibilă gratuit pentru telefoanele ce rulează Android, iOS (iPhone) și Windows Phone 8.

Harta Waze a fost creată și este actualizată în mod constant de utilizatori ai aplicației Waze care au ales să se implice mai mult. Dacă constați lipsa unor drumuri, probleme cu harta, le poți semnala direct din aplicație, din meniul de raportare – Probleme hartă – sau poți intra chiar tu pe Editorul de Hartă Waze (WME – Waze Map Editor). Înainte de începerea editării te rugăm să consulți ghidul editare a hărților disponibil pe acest site, paginile de wiki și forumul dedicat utilizatorilor de Waze din România, precum și pe pagina Waze România de pe Facebook sau grupul de discuții tot de pe Facebook.

Echipa CWR

Vezi de asemenea

Actualizare hartă Waze, 7 aprilie 2015

Harta Waze a fost actualizată cu modificările hărții de până la 07 aprilie 2015, ora 16:05. Waze: …