STARE WAZE

Harta Waze a fost actualizată cu data de 17 decembrie

Hartă nouăHarta Waze a fost actualizată cu data de 17 decembrie 2013, ora 13:18.

Printre actualizările notabile prinse în această actualizare sunt tronsoanele de autostradă de pe A1 loturile 1, 2 și 4, între Sibiu – Săliște, Cunța – Sebeș – Orăștie (în total 60 km) ce se alătură celor 17,8 km deja existenți între Orăștie și Deva. Lotul 3 al A1 între Săliște și Cunța, în lungime de 22 km, urmează a fi inaugurat anul viitor datorită alunecărilor de teren din zona Aciliu/Amnaș ce au dus la întârzierea lucrărilor. Totodată se inaugurează și primul lotul al autostrăzii A1 între Lugoj – Deva, în lungime de 27,4 km între DN68A, nod rutier aflat între localitățile Traian Vuia și Dumbrava județul Timiș, și Lugoj, ce include și lotul de autostradă A6 dintre A1 și centura Lugoj (DN6). Cu toate că autostrada este construită până la Șanovița, din cauza faptului că nu a fost prevăzută o descărcare a traficului.

Deși actualizarea hărții a intrat în efect, șoferii Waze nu vor fi ghidați pe noile tronsoane de autostradă decât începând cu ora 13:00 când este prevăzută inaugurarea autostrăzii, grație facilității de restricții rutiere în funcție de timp.

ruta-sibiu-deva-autostrada

Waze: navigație GPS GRATUITĂ pentru smartphone-ul tău cu trafic în timp real, alerte rutiere furnizate de comunitate (ambuteiaje, radare, poliție, accidente drumuri în lucru, pericole pe șosea, drumuri închise), găsești cel mai bun preț la benzină/motorină, socializezi cu ceilalți șoferi din trafic și prieteni de pe Facebook.

Harta se actualizează automat de către aplicația Waze, dar, dacă doriți să forțați actualizarea hărții accesați Meniul Principal – Setări – Avansat – Transfer date – Reîmprospătează harta din zona mea.

Vezi de asemenea

Actualizare hartă Waze [19 mai 2015] – actualizările zilnice întrerupte

Harta Waze a fost actualizată pe data de 22 mai și cuprinde modificările aduse hărții …