STARE WAZE

Waze pe windows phone

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1231
  Englezu Emil
  Participant

  Folosesc waze de circa un an pe telefoane cu windows phone. Pana de curând, aproximativ o luna, totul mergea foarte bine, dar acum de cele mai multe ori când vreau sa îi dau o locație în momentul în care calculează ruta iese din program.
  Problema apare pe doua telefoane diferite:
  Un nokia lumia 520 cu windows 8 și un microsoft lumia 640 lte cu windows 10.
  Au mai întâlnit și alții aceasta problema?
  Dacă da, cum se poate remedia.
  Îmi doresc mult o rezolvare a problemei deoarece folosesc zilnic aplicația, în București.

  #1232
  Razvan Iancu
  Participant

  Salut.Aceeasi problema si la mine,doar ca pentru rute mai lungi,de ex. Brasov-Bucuresti.Din cate am inteles,nu avem suport pt. windows si nu stie nimeni cand se vor remedia problemele astea,sa nu mai vb. de conectare prin facebook sau alte minuni care la noi nu merg…om fi noi mai sarantoci ca nu ne permitem i-phone,deci mergem asa in continuare.Bafta

  • Acest răspuns a fost modificat acum 4 ani, O lună de către Razvan Iancu.
  #1274
  spookyx
  Keymaster

  Salutare tuturor,

  da, așa este, Waze nu a mai dezvoltat aplicația pentru platforma Window Phone de mai bine de 2 ani de zile…

  Nu se întrevede nimic la orizont, din contra, tot mai mulți dezvoltatori renunță la Windows Phone pentru că reprezintă 1% din totalul dispozitivelor mobile de pe piață… și e în continuare în cădere. Chiar și HERE Maps a anunțat că renunță la dezvoltarea aplicației pentru Windows Phone.

  Cât despre problema ta, nu știu ce să zic, încearcă să cauți un răspuns / rezolvare pe forumul waze.com … poate sunt și alții cu probleme asemănătoare.

  #1291
  Daniel C
  Participant

  Eu folosesc aplicatia pe un Lumia 950 cu Windows Mobile 10 si functioneaza fara probleme. Singurul impediment este ca de 2 ani nu mai primeste update-uri (versiunea curenta este 3.7.4.5) si automat a ramas in urma cu anumite functionalitati fata de cei care folosesc OS Android sau IOS. Insa, dpdv functional isi face treaba cu brio.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
Sari la bara de unelte