STARE WAZE

Sensuri unice noi în București: Calea Dorobanți și Strada Polonă. Tu ce navigație vei folosi?

sensuri-unice-dorobanti-polona

În premieră, Waze introduce în timp real noile sensuri unice astfel încât utilizatorii Waze să beneficieze de ele încă de la instaurarea (de la ora 00:00, 12 septembrie). Astfel, Waze este singura aplicație GPS care oferă șoferilor celor mai bune rute în timp real ținând cont modificările de ultimă oră apărute în trafic.

Două dintre cele mai importante și traficate artere din București, Calea Dorobanți și Strada Polonă vor fi, de la miezul nopții, 12 septembrie 2014, cu sens unic.

Astfel, Calea Dorobanți va avea sens unic dinspre Șoseaua Ștefan cel Mare înspre Bulevardul Dacia/Strada Mihai Eminescu, dar va avea o bandă de pe sensul opus dedicată transportului public local.  Strada Polonă va avea sens unic dinspre Strada Mihai Eminescu înspre Șoseaua Ștefan cel Mare.

Din cauza anunțului foarte târziu făcut de autorități în cursul zilei de astăzi (11 septembrie) și pentru a veni în întâmpinarea șoferilor ce folosesc Waze, am apelat blocarea acestor segmente de drum, doar în sensul ce a fost eliminat. Chiar dacă pe hartă apare ca drumul este blocat, în realitate traficul este permis pe sensul noi instituit, precum în exemplele următoare:

ruta-1          ruta-2

În zilele ce urmează harta se va actualiza, iar aceste rapoarte de drum închis vor dispărea, după ce actualizarea hărții va include modificările de sens unic, cel mai probabil în următoarele 24 de ore.

2 comentarii

  1. Pe mai multe segmente de străzi sau bulevarde au fost instituite sensuri unice si benzi pentru transportul public de persoane; stire pe Hotnews dim 11.09.2014 care, de pare, contine toate aceste reglementari.

  2. Salut Florian,
    noi am operat deja toate aceste modificări. Dacă e ceva ce ne-a scăpat, să ne anunți, te rog.
    Mulțumesc