STARE WAZE

Actualizarea hărții mai întârzie câteva zile

Harta Waze nu a mai fost actualizată în ultimele 2 săptămâni, așa cum eram obișnuiți la un interval de 2-3 zile. Cauza acestei întârzieri o constituie lucrările de upgrade de infrastructură pe care Waze le efectuează la serverul ce deservesc hărțile live. Acest proces a fost întârziat mai mult decât s-a anticipat ca urmare a identificării unor probleme care sunt acum în curs de reparare. Așteptăm ca în următoarele zile să fie reluată actualizarea hărții cu o frecvență de 1-2 zile.

Recent Waze a lansat noul sistem de repere (puncte de interes) care oferă o flexibilitate mai mare din partea editorilor pentru adăugarea de repere, fie repere tip punct sau repere tip poligon. Pentru reperele tip poligon acestora acum li se poate stabili punctul de navigare, astfel încât utilizatorii să nu mai ajungă pe alte străzi destinate anumitor repere, dar care nu oferă access la destinația dorită.

Printre alte noutăți mai includem și faptul că acum căile ferate apar în aplicația Waze, dar și pe harta live, care, până acum, ele erau afișate ca urmare a unui artificiu al editorilor.

Important de menționat că harta live a început recent să evidențieze în mod diferit pasajele/podurile (elevație peste sol), precum și tunelele sau pasajele cu elevație negativă (sub sol). Sperăm ca în curând acestea să fie evidențiate în același mod și în clientul de navigație Waze.

Vezi de asemenea

Actualizare hartă Waze [19 mai 2015] – actualizările zilnice întrerupte

Harta Waze a fost actualizată pe data de 22 mai și cuprinde modificările aduse hărții …