STARE WAZE

Noua versiune Waze 3.9.2 pentru iOS a sosit. Vezi ce aduce nou!

Noua versiune 3.9.2 a aplicației Waze pentru platforma iOS a sosit și aduce un Widget Today, distribuirea deplasărilor îmbunătățită, precum și alerte noi, specifice iernii, apărute și în ultima versiune 3.9.2 pentru platforma Android, versiune apărută recent.

Widget

 

Acest nou widget este doar pentru utilizatorii iOS 8! Acum poți obține rapid estimarea timpului (ETA) deplasării Acasă sau la Serviciu și doar cu atingere de ecran din acest widget se poate începe navigația către aceste două destinații. Pentru a adăuga această nouă extensie, trageți în jos de Centrul de Notificări (Notification Center), apăsați pe Editare / Edit și apoi pe Adăugare / Add.

widget_02

 

Iată un scurt tutorial cum puteți adăuga noul widget:

 photo widget_tutorial_12fps_zpshap0ydda.gif

 

Noua versiune îmbunătățește de asemenea funcția de distribuire (partajare) a unde deplasări, astfel devine mult mai ușor și rapid să-i ții pe ceilalți la curent cu evoluția deplasării tale, timpul estimat al sosirii (ETA) și să te poată urmări în timp real pe hartă:

 photo Share_Drive_Flow_08_zpsly2ejrts.gif

În același timp, Waze a introdus și pentru versiunea de pe iOS alerte noi, mai utile șoferilor, mai ales în anotimpul rece: Gheață pe drum (Ice on road) și Inundație (Flood):

Screenshot_2014-12-12-12-14-48

Noua versiune mai aduce și alte îmbunătățiri, precum:

  • Schimbarea rutei și a timpul estimat al sosirii (ETA) include acum mai multe informații din trafic
  • Un nou mod de afișare a hărții ce comută automat din modul 2D în 3D (în acest moment revenirea la modul 2D se produce după câteva minute de staționare).
  • Probleme rezolvate și îmbunătățiri ale performanței.

Așteptăm părerile voastre referitor la noul Widget și noile îmbunătățiri.

Vezi de asemenea

Versiunea 3.9.4 a aplicației Waze este acum mai rapidă și are o bară de trafic

Noua versiune a aplicației Waze, 3.9.4 a sosit de câteva zile și pe platforma iOS, …