STARE WAZE

Waze închide DN7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în weekend

restrictii-rutiere-rmvalcea-pitestiCa urmare a restricțiilor rutiere impuse pe DN7 între Pitești și Morărești (județul Argeș), ce leagă Pitești-ul de Râmnicu Vâlcea,  pentru reparații la podurile afectate de recentele precipitații abundente, Waze a închis drumul astfel încât utilizatorii aplicației să găsească cea mai rapidă rută și să evite disconfortul creat de blocarea drumului. Restricțiile rutiere au intrat în vigoare vineri 1 august la ora 23:00 și expiră duminică 3 august la ora 14:00.

Comunitatea Waze România, în urma recepționării comunicatului de presă ce anunța restricția rutieră de pe DN7, a făcut demersurile necesare astfel încât acest lucru să se reflecte și pe hartă.

Waze este singura aplicație de navigație GPS care poate închide în timp real drumurile, astfel încât utilizatorii aplicației să beneficieze de cele mai bune rute ocolitoare.

Waze: navigație GPS GRATUITĂ pentru Smartphone-ul tău cu trafic în timp real, alerte rutiere furnizate de comunitate (ambuteiaje, radare, poliție, accidente drumuri în lucru, pericole pe șosea, drumuri închise), găsești cel mai bun preț la benzină/motorină, socializezi cu ceilalți șoferi din trafic și prieteni de pe Facebook, integrare cu evenimentele de pe Facebook și cele din Calendarul telefonului tău. Aplicația Waze este disponibilă gratuit pentru telefoanele ce rulează Android, iOS (iPhone) și Windows Phone 8.

De vineri noaptea de la ora 23.00 si pana duminica dupa-amiaza la ora 14.00, Drumul National 7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea va fi blocat pentru efectuarea de reparatii la podurile afectate de recentele precipitatii abundente. 

Drumul va fi inchis circulatiei rutiere pe tronsonul cuprins intre localitatile Bascov (de la intersectia cu DN7C) si localitatea Moraresti din judetul Arges.

In aceasta perioada se vor efectua lucrari de reparatie la podurile de la Km 120: comuna Bascov si KM 153: zona Moraresti – Dedulesti. 

Politistii anunta ca rutele ocolitoare sunt urmatoarele:  

  • pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone – DN65: Pitesti – Slatina – Ganeasa, DN64: Ganeasa – Ramnicu Valcea;
  •  pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone – DN7C: Pitesti – Curtea de Arges, DN 73C: Curtea de Arges – Piatra – Burlusi; DN7: Blidari – Ramnicu Valcea
  •  pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone ce apartin localnicilor din zona de drum inchisa – DN7C: Pitesti – Merisani, DJ 704H: Merisani – Malu Vanat – Draganu

Vezi de asemenea

Drumurile închise în București de Maratonul Internațional București, programate și în Waze

În acest weekend are loc Maratonul Internațional București 2014 ce va avea, probabil, cel mai mare …