STARE WAZE

Înregistrarea emisiunii Morning ZU de la Radio ZU din 4 iunie 2014

zulogoRealizatorii emisiunii Morning ZU, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au prezentat, în dimineața zilei de 4 iunie 2014, aplicația Waze. Cei doi prezentatori au dorit astfel să aducă la cunoștința publicului larg de existența unei noi aplicații gratuite pentru telefoanele mobile Android, iPhone și Windows Phone, care poate înlocui cu succes obositoarea stație radio pe care mulți șoferi o folosesc la drumurile lungi. Totodată, pe lângă alertele de poliție, accidente și alte pericole care pot apărea pe drum, cei doi au furnizat și informații din trafic din București, zonele unde s-au creat ambuteiaje și faptul că Waze poate ajuta șoferii în evitarea segmentelor de drum aglomerate.

Mai jos puteți asculta înregistrarea emisiunii care ne-a fost pusă la dispoziție de Radio ZU, pe parcursul căreia Paul Dorneanu (nume utilizator spookyx) a intervenit telefonic pentru a clarifica câteva aspecte și a aduce completări la cele menționate deja.

Pe această cale Comunitatea Waze România dorește să mulțumească realizatorilor emisiunii și postului Radio ZU pentru sprijinul oferit prin această intervenție, iar ca urmare Comunitatea Waze România a crescut simțitor nu doar în București, dar și la nivel național.

În dimineața zilei de 4 iunie, ca urmare a aceste emisiuni radio, numărul de utilizatori conectați simultan pe raza Municipiului București, excluzând zonele limitrofe (în special zona din interiorul Centurii București), a fost de aproape 650 utilizatori, înregistrându-se astfel un nou record, după cum se poate vedea și din graficul de mai jos:

waze-radiozu-record-utilizatori-bucuresti-4iunie2014
Numărul utilizatorilor conectați în același timp pe raza orașului București. Pentru mai multe detalii accesați pagina: www.waze.ro/rrdimg/

De menționat faptul că această prezentare a aplicației Waze, parte a grupului Google, a fost realizată în mod voluntar de realizatorii emisiunii, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, neputând fi considerată o reclamă și neexistând, până la această dată, o convenție de colaborare sau contractuală între cele două părți.

Vezi de asemenea

[CRISERB.COM] Dacă ai smartphone și mașină trebuie să-ți instalezi Waze. Trebuie!

Un articol excelent marca CRISERB. Mulțumim. Dacă ai smartphone și mașină trebuie să-ți instalezi Waze. …