STARE WAZE

[CRISERB.COM] Dacă ai smartphone și mașină trebuie să-ți instalezi Waze. Trebuie!

Un articol excelent marca CRISERB. Mulțumim.

Dacă ai smartphone și mașină trebuie să-ți instalezi Waze. Trebuie!

1483147_557366534339233_1473971606_nDe-a lungul timpului v-am tot vorbit despreaplicațiile pe care le am instalate pe telefonși v-am mai povestit și despre waze. A venit timpul să-l laud din nou.

Am circa 10.000 de km făcuți numai cu waze-ul pornit și de fiecare dată când îl folosesc mă ajută maxim. Să nu vă imaginați că-l folosesc doar la drumuri lungi, nu, îl folosesc în fiecare zi când mă duc și plec de la birou, când mă plimb prin București, când am orice drum de făcut.

Îl folosesc așa de des pentru că de fiecare dată mă ajută enorm.

Dar hai să vă spun ce este Waze. 

Waze este o aplicație care funcționează ca un GPS, practic vă face un traseu atunci când aveți de ajuns într-un anumit loc.

De ce este mai bun Waze ca alte aplicații de GPS?

Pentru că Waze știe cum este traficul și în funcție de ceea ce există în momentul ăla în trafic o să vă sugereze rute mult mai libere și voi o să faceți mai puțin timp până la destinație.

Eu de exemplu când mă duc la muncă am câteva trasee pe care aș putea să merg. Ei bine, de fiecare dată Waze îmi sugerează traseul cel mai bun, lucru testat de multe ori cu prietenii mei. Unul mergea pe un drum, pe cel pe care ar fi trebuit să merg în mod normal, eu mergeam pe unde mă trimitea Waze. Niciodată Waze nu a dat greș.

Apoi, pe waze ai posibilitatea să vezi și unde sunt polițiștii, ei find marcați de alți utilizatori care au trecut înaintea ta prin acel segment de drum.

Tot în aplicație o să vezi întotdeauna unde sunt drumuri închise, și nu o să fii nevoit să te avânți într-o direcție unde totul o să fie blocat. Se știe că în București mai închid ăștia bulevarde cu tot felul de evenimente și na… nu ai de unde să știi de fiecare dată.

Vezi unde sunt lucrări pe carosabil, vezi unde sunt ambuteiajele și nu-ți mai pierzi timpul pe acolo.

Poți să-ți share-uiești drumul cu prietenii. Nu mai este nevoie să le dai telefon că ai ajuns să-i ieri, o să te vadă singuri pe hartă și o să coboare atunci când văd că te apropi de locul de întâlnire.

Sunt foarte multe chestii pe care Waze știe să le facă, este probabil cea mai bună aplicație pe care am folosit-o eu vreodată pentru așa ceva.

Are totuși un minus, dar nici nu ar avea cum să nu-l aibă la ceea ce face, Waze o să vă consume datele mobile. Pentru unii asta este o problemă, pentru alții nu.

Vă sfătuiesc să vă conectați telefonul în permanență la un încărcător de mașină, pentru că altfel o să rămâneți fără baterie. Mă gândesc că pare logică chestia asta, și cu GPS-ul făceați la fel.

Cu cât suntem mai mulți prezenți în această aplicație cu atât o să fie mai ușor pentru toți, o să ne anunțăm atunci când sunt probleme și astfel o să ajungem la destinație fără să ne mai enervăm (sau cel puțin nu la fel de mult) în trafic.

Folosiți Waze cu încredere, merită.

Link Waze Android – Link Waze iOS –  Link Waze Windows

Îi rog pe cei care până acum au folosit Waze să lase un comentariu și să ne spună cât de mult i-a ajutat pe ei, să nu zică lumea că m-am apucat de nebun să laud chiar așa o aplicație.

P.S. În caz că vă place Waze și vreți să fiți la curent cu ceea ce mai este nou pentru România, puteți să vă alăturați comunității de pe facebook, aici sau să urmăriți pagina dedicată, www.waze.ro

Vezi de asemenea

Înregistrarea emisiunii Morning ZU de la Radio ZU din 4 iunie 2014

Realizatorii emisiunii Morning ZU, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au prezentat, în dimineața zilei de …