STARE WAZE

A fost lansată o nouă versiune a aplicației Waze

Salutare Wazeri! Vă anunțăm că a fost lansată o nouă versiune a aplicației Waze pentru Android și iPhone: 3.7.7.

Una din principalele noutăți a acestei noi versiuni este funcția de auto-completare. Indiferent de ce cauți, contacte, afaceri, o adresă nouă sau una din cele salvate în favorite, Waze va detecta și va da sugestii imediat ce începeți să tastați. Funcția de completare automată va funcționa inclusiv pentru categorii. Este una dintre funcțiile mult așteptate de utilizatorii Waze devotați, dar trebuie avut în vedere că această funcție nu este încă activată pentru România. Prima țară care beneficiază de această funcție este SUA, urmând ca progresiv, în următoarele săptămâni aceasta să fie activată și pentru celelalte țări, inclusiv pentru România. Comunitatea Waze România va încerca ca această funcție să fie activată cât mai repede posibil și în România, așa cum am făcut și cu alte facilități, precum căutarea și actualizarea prețului carburanților în stațiile de alimentare.

10AutoComplet_0000_EN

O altă noutate a acestei noi versiuni este meniul principal regândit, redesenat, icoane noi, o nouă distribuire a meniului pentru a simplifica și a ajuta mai mult utilizatorii Waze în a găsi ceea ce caută. Astfel, meniul principal conține acum comenzile: Navighează (navigare, favorite, categorii, căutare, căutare benzinării în apropiere și sortarea după prețul carburantului preferat – benzină, motorină, motorină extra/plus, GPL, precum și butonul de Preluare ce îți permite de a trimite o solicitare de locația din partea unui prieten pentru ușura navigația către el/ea), Wazeul Meu, Trimitere ETA (Estimarea Timpului de Ajungere la destinație – din englezescul Estimated Time of Arrival, unde puteți distribui/partaja locația actuală sau întreaga călătorie) și INBOX (cutia cu mesaje). Icoanele de access în setări, de schimbare a tipului de alertă sonoră precum și închiderea/suspendarea aplicației au fost micșorate. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place nouă.

Screenshot_2013-12-12-09-17-45

Întotdeauna poți să îți vezi rapid prietenii de pe Facebook conectați la Waze și care în acel moment folosesc Waze. Numărul acestora este afișat într-o mică icoană pe ecran. Iar dacă aceștia sunt în apropiere, ei devin vizibili.

Screenshot_2013-12-12-09-45-13

Dacă doriți vizualizarea rapoartelor din apropiere, butonul s-a mutat în meniul de raportare, la baza acestui meniu identificat ca „Toate rapoartele”:

Screenshot_2013-12-12-09-19-02

De asemenea, începând cu această versiune nouă, am adaptat rapoartele de poliție la specificul rapoartelor din România, astfel acum se poate alege între Radar Fix/Mobil (pentru a raporta echipajele de poliție staționare sau în mers dotate cu radare de măsurare a vitezei) și Filtru Poliție (pentru acele situații unde există filtre organizate de poliția rutieră, eventual în asociere cu alte instituții, precum RAR, ISCTR). Iar dacă niciuna dintre aceste tipuri nu este selectată, raportul rămâne simplu, de tip Poliție (pentru a raporta alte tipuri de poliție precum poliția locală, rurală sau ofițerii de poliție ce dirijează traficul).

Screenshot_2013-12-12-10-12-44

Și nu în ultimul rând, această nouă versiune face adăugarea unei opriri pe ruta ta mult mai ușoară. Alege destinația finală și apoi alege o altă locație din favorite, istoric sau căutând o adresă nou, iar Waze vă va întreba dacă doriți să efectuați o deplasare nouă sau să adăugați o oprire pe traseu!

Screenshot_2013-12-12-09-56-06

Nu uitați că puteți să folosiți funcția de căutare vocală în limba română prin apăsarea icoanei de microfon din dreptul căutării, făcând astfel mult mai ușoară căutarea de adrese și locații.

Sperăm să vă placă noua versiune și așteptăm opiniile voastre.

Vezi de asemenea

Cât internet consumă Waze?

Probabil una din cele mai întâlnite întrebări în rândul noilor utilizatori sau celor care vor …